Trojica chlapcov sa pokúsila vlámať do pohostinstva. Býk bodol muža rohom do krku. Z hotela zmizlo zariadenie.

03.10.2012 Celý región

Trojica chlapcov sa pokúsila vlámať do pohostinstva:
Bardejovskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže troch mladíkov z obce Zborov (okr. Bardejov) vo veku 15, 16 a 17 rokov.
Podľa obvinenia mali prísť všetci traja dňa 23.7.2012 v čase okolo 2:20 h do areálu futbalového štadióna v obci Zborov. Nad vchodovými dverami vedúcimi do pohostinstva poškodili elektrické osvetlenie, pričom na vchodových dverách zlomili kľučku dverí. Následne prišli k oknu pohostinstva, ktoré sa údermi pokúšali rozbiť, ale tým, že udierali do okna sa spustilo akustické poplašné zariadenie, preto všetci traja ušli preč. Škoda spôsobená poškodením bola vyčíslená na 50.- €. Všetci traja obvinení sú stíhaní na slobode.

Býk bodol muža rohom do krku:
Počas včerajšieho dopoludnia napadol za obcou Toporec (okr. Kežmarok) plemenný býk 71 ročného muža.
Muž chcel odohnať býka od stáda kráv, ktoré sa pásli na lúke zv. Pri kríži v katastri obce Toporec. Býk ho rohom bodol do oblasti krku, v dôsledku čoho utrpel ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia 4 až 6 týždňov. Poškodený je hospitalizovaný v Ľubovnianskej nemocnici. Polícia začala v danom prípade trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Z hotela zmizlo zariadenie:
Policajti z Lipian vyšetrujú v týchto dňoch krádež vlámaním do jedného z hotelov v katastri obce Dubovica, okr. Sabinov.
Ku krádeži došlo niekedy v dobe od 4.8.2012 do 2.10.2012, kedy neznámy páchateľ vypáčil dvere vedľa hotelového bazéna a vnikol do objektu samotného hotela. Odtiaľ potom ukradol 10 ks dverí, sprchovací kút, poškodil ďalších 38 ks dverí a z tých ukradol cylindrické vložky, kľučky, zámky a štítky. Z izieb ukradol 12 obrazov s motívmi starej Bratislavy a abstraktné kresby. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 2 200.- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región